Tack alla !

 

Griparna Speedway vill tacka er alla  Sponsorer/ Samarbetspartner, 1982-klubben  och 2 kronan för det fina stöd och hjälp vi har fått av er.

Året som gick var framgångsrikt med serieseger i Allsvenskan och 2:a play-off finalen. Under  året har vi också haft stor ungdomsverksamhet med Speedwayskola, Provapå-dagar, träningsdagar ,-kvällar och sommaraktiviteter som utövat speedwaysporten i någon form. Vi har haft två ungdomslandskamper i både 85cc och 250cc + ETAB-Open. Ungdomsverksamheten har tack vare er vuxit enormt i föreningen. Vi ser fram emot ett fint framtida samarbete och nya framgångar med vårat lag och ungdomar med er.  Ni skall ha ett stort TACK för att ni stödjer Nyköpings Griparna Speedway och dess ungdomsverksamhet.  

Med vänlig hälsning

Percy Lundkvist

Nyköpings SK

Griparna Speedway